Klantervaring Agridek

Tjitske werkt als administratief medewerker bij Agridek. Agridek is dé innovator op het gebied van ruwvoer optimalisatie, lasagnekuilen en het afdekken van sleufsilo’s in de agrarische sector. Met hun afdeksystemen kan de boer heel gemakkelijk de silo openen en per keer een laag gras kan toevoegen, wat later kuil – voer voor vee – wordt. Lasagnekuil noemen ze het ook wel, vanwege de meerdere lagen gras.

Hoe hebben zij de samenwerking met Pensioen Advies Groep ervaren? Tjitske vertelt: “Jan Bosch, de eigenaar van Agridek, had een tijd geleden al eens kennisgemaakt met Jaap. Eind 2020 vroeg een medewerker naar een pensioenregeling, bij de bespreking van contractverlenging. Jan besloot Jaap weer op te bellen voor een kop koffie. Tijdens dit gesprek gingen ze in op: wat houdt pensioen in, wat zijn de mogelijkheden daarin, hoe kunnen we de wensen van de medewerkers erin meenemen. Samen kwamen ze tot een passende pensioenoplossing voor het personeel van Agridek.

Wat we fijn vinden is dat Jaap altijd goed bereikbaar is en snel reageert. Korte lijntjes. Hij is een man van zijn woord en communiceert rustig en helder. Niet te veel termen, maar gewoon Jip-en-Janneke-taal. Je wilt alles in één keer afstemmen en er dan op vertrouwen dat het goed geregeld is, dat kan bij Pensioen Advies Groep. Het was een prettige samenwerking en ik zou ze absoluut aanraden bij anderen.”